Türkiye Sucul Canlılar Müzesi Ziyareti

Okulumuza ismini veren merhum Kadir BOYLU'nun kızı Sn.Sema BOYLU'nun katkılarıyla öğrencilerimiz eğitici gezilere katılmaya devam ediyor. Çocuklarımız, ”Biyoçeşitlilik” konusu kapsamında SDÜ Su Enstitüsü ile Tarım ve Orman Bakanlığı Su Yönetimi Genel Müdürlüğünün işbirliği ile kurulan Türkiye'de Sucul Canlılar Müzesini ziyaret etti. Müzede Türkiye'nin tüm havzalarından getirilen yüzlerce canlı örneğini inceleyen öğrencilerimiz, mikroskop ile plankton inceleme fırsatını dabuldular. Bu gezimizde bizlere yardımcı olan Sn.Prof. Dr. Şehnaz ŞENER hocama, öğrencilerimize müzeyi tanıtan, öğrencilerimizi bilgilendiren ve değerli vakitlerini bize ayıran Sayın Dr. Halit BAYRAK hocamıza ve bu anlamlı etkinliği planlayip öğrencilerimize refakat ederek onlara her anlamda destek olan Fen Bilimleri Öğretmenimiz Birsen ÖNAL'a teşekkür ederiz.KADİR BOYLU ORTAOKULU, BİLİMİN IŞIĞIYLA PARLAMAYA DEVAM EDECEKTİR.

16.04.2024 13

16-04-202416-04-202416-04-202416-04-202416-04-2024